Onze Diensten

FEATURE 1

Woningbouw

Zoek je een partner om jouw droomwoning te realiseren? KBX Bouwonderneming staat voor een energiezuinige totaaloplossing. Van ruwbouw, tot sleutel-op-de-deur of een totaaloplossing. Jij kiest. Onze persoonlijke aanpak garandeert een strakke planning en scherp tarief. 

FEATURE 2

Villabouw

Wil je een tijdloze, hedendaagse villa in een totaalproject laten realiseren? Zorgeloos bouwen in vertrouwen? Kurt Broeckx garandeert een totaaloplossing en teert op een sterk netwerk zodat een strakke planning, hoogkwalitatieve afwerking en totaaloplossing gegarandeerd is. Poolhouse, zwembad of tuinaanleg nodig? KBX staat je met raad en daad bij van A tot Z. 

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

Vastgoed is en blijft een prima investering. Al zijn er de komende decennia wel belangrijke evoluties waar te nemen. Kies voor een energiezuinige investering zodat je geld blijft renderen in de komende decennia. KBX Bouwonderneming staat voor één centraal aanspreekpunt dat jouw project op strakke manier coördineert. Hierdoor profiteer jij van een sterk gepland en financieel interessant project.