Projectontwikkeling

 Zoek je een gepaste investering?
Vastgoed is en blijft een veilige haven voor menig investeerders. Laat je bij een projectrealisatie bijstaan door een ervaren aannemer die hedendaagse projecten realiseert volgens de strenge normen die de overheid oplegt.

Je wilt in vastgoed investeren?

Een prima keuze. Kies wel voor een aannemer die mee is met de recentste evoluties in de bouwsector. Die evolueert enorm snel, niet enkel op juridisch gebied, maar ook op technisch gebied. Gelukkig staat KBX Bouwonderneming sterk met haar voeten in 2020. De wetgever nam drastische beslissingen voor nieuwbouw betreffende isolatie en ventilatie. KBX specialiseert zich al jaar en dag in BEN-woningen (Bijna Energie Neutraal). Door te investeren in kwalitatieve materialen en op doordachte manier een energiezuinige woning te realiseren, behoudt je project haar waarde veel langer. Daarnaast volgt Kurt de meest recente trends in de sector op de voet zodat een steeds efficiëntere afwerking verzekerd is. Kies voor de toekomst bij KBX.

Waarom kiezen voor een project van KBX?

01

Betrouwbaar

Bouwen in vertrouwen. Op die leuze rust KBX Bouwonderneming. Kurt staat garant als betrouwbare aannemer om een stipte oplevering te garanderen en creatieve adviesrol om jouw project te realiseren.

02

Jarenlange ervaring

KBX Bouwonderneming stoelt op 25 jaar ervaring en biedt zo een gepaste begeleiding bij je nieuwbouwproject. Daardoor heeft hij een uitgebreid netwerk en een ervaren team om elk project tot goed einde te brengen.

03

Persoonlijke aanpak

Als je bouwt bij KBX heb je één centraal aanspreekpunt. Kurt begeleidt je door het ganse bouwproces en zorgt voor een doordachte aanpak die hij helder communiceert.

04

Energiebewust

Kies voor een energiebewust project. Dit heeft een hogere verkoopwaarde en is daardoor economisch interessanter, aangezien het project zijn waarde behoudt doorheen de jaren.

05

Innovatief

Kurt blijft ook mee met de nieuwste innovaties in de bouwwereld. Naast BEN-projecten volgt Kurt de meest recente trends op de voet om een kwalitatieve én duurzame afwerking te blijven verzekeren.

06

Grote adviesrol

Dankzij die jarenlange ervaring zorgt Kurt voor een grote adviesrol binnen je bouwproces inzake product- en materiaalkeuze. Zo geniet je steeds van de meest kwalitatieve materialen en een all-round aanpak.

Andere Diensten

FEATURE 1

Woningbouw

Zoek je een partner om jouw droomwoning te realiseren? KBX Bouwonderneming staat voor een energiezuinige totaaloplossing. Van ruwbouw, tot sleutel-op-de-deur of een totaaloplossing. Jij kiest. Onze persoonlijke aanpak garandeert een strakke planning en scherp tarief. 

FEATURE 2

Villabouw

Wil je een tijdloze, hedendaagse villa in een totaalproject laten realiseren? Zorgeloos bouwen in vertrouwen? Kurt Broeckx garandeert een totaaloplossing en teert op een sterk netwerk zodat een strakke planning, hoogkwalitatieve afwerking en totaaloplossing gegarandeerd is. Poolhouse, zwembad of tuinaanleg nodig? KBX staat je met raad en daad bij van A tot Z.