Villabouw

 Je wilt een rustieke villa of juist een zeer moderne, strakke villa?
KBX Bouwonderneming laat de keuze aan jou, maar garandeert een stipte oplevering met hoogwaardige, kwalitatieve materialen en een exclusieve, persoonlijke begeleiding doorheen het traject. 

Realiseer jouw droomvilla

Je wilt je droomvilla realiseren en zoekt een geschikte partner om je hierin te begeleiden? KBX Bouwonderneming teert op meer dan 25 jaar ervaring en biedt een totaaloplossing in eigen beheer aan. Het grote voordeel: een sterke, persoonlijke begeleiding en één centraal aanspreekpunt tijdens de werken. Bovendien biedt KBX een gepaste totaaloplossing. Wil je een knap aangelegde tuin met zwembad en pool-house? KBX Bouwonderneming maakt je droom waar. 

Waarom kiezen voor een villa van KBX?

01

Betrouwbaar

Bouwen in vertrouwen. Op die leuze rust KBX Bouwonderneming. Kurt staat garant als betrouwbare aannemer om een stipte oplevering te garanderen en creatieve adviesrol om jouw droomvilla realiteit te maken.

02

Jarenlange ervaring

KBX Bouwonderneming stoelt op 25 jaar ervaring en biedt zo een gepaste begeleiding bij je nieuwbouwproject. Daardoor heeft hij een uitgebreid netwerk en een ervaren team om elk project tot goed einde te brengen.

03

Persoonlijke aanpak

Als je bouwt bij KBX heb je één centraal aanspreekpunt. Kurt begeleidt je door het ganse bouwproces en zorgt voor een doordachte aanpak die hij helder communiceert.

04

Energiebewust

Kies voor een energiebewuste villa. Dit is interessant vanuit economisch oogpunt omdat je villa zo haar waarde behoudt door de jaren heen.

05

Innovatief

Kurt blijft ook mee met de nieuwste innovaties in de bouwwereld. Naast BEN-villa’s heeft Kurt oog voor recente trends om een innovatief bouwconcept te verzekeren.

06

Grote adviesrol

Dankzij die jarenlange ervaring zorgt Kurt voor een grote adviesrol binnen je bouwproces inzake product- en materiaalkeuze. Zo geniet je steeds van de meest kwalitatieve materialen. Ook voor je tuinaanleg, poolhouse en zwembad reken je op Kurt.

BEN-specialist

Daarnaast houdt KBX Bouwonderneming rekening met je wensen op gebied van energieprestaties. Een BEN-villa (Bijna Energie Neutraal) lijkt een heuse uitdaging, maar het is realiseerbaar bij KBX. Door te kiezen voor materialen van superieure kwaliteit behoudt de woning haar waarde op lange termijn én is ze bovendien energiebewust. 

Andere Diensten

FEATURE 1

Woningbouw

Zoek je een partner om jouw droomwoning te realiseren? KBX Bouwonderneming staat voor een energiezuinige totaaloplossing. Van ruwbouw, tot sleutel-op-de-deur of een totaaloplossing. Jij kiest. Onze persoonlijke aanpak garandeert een strakke planning en scherp tarief. 

FEATURE 2

Projectontwikkeling

Vastgoed is en blijft een prima investering. Al zijn er de komende decennia wel belangrijke evoluties waar te nemen. Kies voor een energiezuinige investering zodat je geld blijft renderen in de komende decennia. KBX Bouwonderneming staat voor één centraal aanspreekpunt dat jouw project op strakke manier coördineert. Hierdoor profiteer jij van een sterk gepland en financieel interessant project.