Steelframe

Steelframe is een ware revolutie in de bouwsector en garandeert een ecologische, energiezuinige en prijs-kwaliteit interessante oplossing die bovendien zeer snel geplaatst wordt. 

Dé toekomst van woningbouw

KBX Bouwonderneming gelooft sterk dat steelframe de toekomst van moderne woningbouw is. Je woning wordt opgebouwd uit een stalen constructie en dat biedt enkele zeer interessante voordelen zoals een uitzonderlijk snelle oplevering, op enkele weken van start tot sleutel. De woning is dan, omdat het een droogbouw is, instapklaar. Een steelframe woning heeft bovendien 0% foutmarge en respecteert zo de afmetingen en waterpas perfect. De woning is, omdat ze van staal is, niet brandbaar en ecologisch. Bovendien respecteert een steelframe woning ook de strenge normen betreffende energieprestaties. Een steelframe woning biedt dus een laag e-peil en respecteert de norm van BEN-woning (Bijna Energie Neutraal).

Hoe gaat het steelframe concept nu te werk?

1. Ontwerp

Aan de hand van je plannen ontwerpen we jouw woning in een stalen constructie. Dit steeds in overleg met jou om je noden en wensen in kaart te brengen.

2. Fabricage

De fabriek gaat aan de slag om de materialen en constructie te produceren. Dit steeds op kwalitatief hoogwaardige manier.

3. Transport

Onze partner levert de materialen op het afgesproken moment op de werf.

4. Montage

We gaan aan de slag en monteren jouw hoogkwalitatieve steelframe woning. De materialen zijn uiterst licht en daardoor is een snelle oplevering gegarandeerd.

Waarom een Steelframe woning?

 • Snelle oplevering
  Van start van de werken naar sleutel op enkele weken tijd.
 • Milieuvriendelijk
  Wist-je-dat een steelframe woning uit 7-8 oude wagens vervaardigd wordt?
 • Onmiddellijk instapklaar
  Steelframe is een droogbouw en is dus onmiddellijk instapklaar. Zet die verhuisdozen al maar klaar!
 • Niet brandbaar
  Staal brandt niet, waardoor de woning geen vuur vat.
 • Energiezuinig
  KBX respecteert steeds de strenge BEN-normen.
 • Onderhoudsvriendelijk
  Een steelframe woning is onderhoudsvriendelijker dan een gewone woning.

Timelapse (coming soon)

“Ik geloof sterk als aannemer in de toekomst van steelframe woningen door hun milieuvriendelijk karakter. Door de snelle oplevering drukken we de prijs bovendien fel zodat de klant niet alleen geniet van een hoogkwalitatieve en snel geplaatste woning, maar ook een prijsvoordeel behaalt”
~ Kurt Broeckx , Zaakvoerder KBX Bouwonderneming

Van Start tot Sleutel

Overtuigd van dit concept?