Woningbouw

 Wil je jouw droomhuis realiseren bij een betrouwbare aannemer?
KBX Bouwonderneming staat voor een doordachte, persoonlijke aanpak om jouw thuis te realiseren tegen een transparante prijs en met sterke begeleiding doorheen het traject.

Realiseer jouw droomhuis

Je wilt graag een droomhuis bouwen die jouw veilige thuishaven wordt voor vele jaren. De spreekwoordelijke “baksteen in de maag” die veel Vlamingen hebben. Laat je bijstaan door een ervaren aannemer die een sterke begeleiding garandeert in het ganse proces. KBX Bouwonderneming verzorgt jouw droomwoning van A tot Z. Ruwbouw, sleutel-op-de-deur of een totaaloplossing? Jij kiest.
Kurt Broeckx is jouw centraal aanspreekpunt tijdens jouw realisatie en staat je met raad en daad bij.

Waarom kiezen voor een woning van KBX?

01

Betrouwbaar

Bouwen in vertrouwen. Op die leuze rust KBX Bouwonderneming. Kurt staat garant als betrouwbare aannemer om een stipte oplevering te garanderen en creatieve adviesrol om jouw droomwoning realiteit te maken.

02

Jarenlange ervaring

KBX Bouwonderneming stoelt op 25 jaar ervaring en biedt zo een gepaste begeleiding bij je nieuwbouwproject. Daardoor heeft hij een uitgebreid netwerk en een ervaren team om elk project tot goed einde te brengen. 

03

Persoonlijke aanpak

Als je bouwt bij KBX heb je één centraal aanspreekpunt. Kurt begeleidt je door het ganse bouwproces en zorgt voor een doordachte aanpak die hij helder communiceert.

04

Energiebewust

Kies voor een energiebewuste woning. Goed voor je portemonnee en het milieu. KBX Bouwonderneming specialiseert zich in Bijna Energie Neutrale woningen.

05

Innovatief

Kurt blijft ook mee met de nieuwste innovaties in de bouwwereld. Naast BEN-woningen, specialiseert hij zich ook innovatieve concepten zodat een hedendaagse afwerking conform alle vereisten verzekerd is.

06

Grote adviesrol

Dankzij die jarenlange ervaring zorgt Kurt voor een grote adviesrol binnen je bouwproces inzake product- en materiaalkeuze. Ook inzake tuinaanleg en zwembaden heeft Kurt een sterk netwerk voorhanden. 

BEN-specialist

Bovendien specialiseert KBX Bouwonderneming zich in zogenaamde “BEN”-woningen. Bijna Energie Neutraal. Door te investeren in kwalitatieve materialen bespaar je op energiekosten én behoud je woning decennialang haar commerciële waarde. Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding zorgt voor de kers op de taart en maakt je keuze voor KBX des te makkelijker.

Andere Diensten

FEATURE 1

Villabouw

Wil je een tijdloze, hedendaagse villa in een totaalproject laten realiseren? Zorgeloos bouwen in vertrouwen? Kurt Broeckx garandeert een totaaloplossing en teert op een sterk netwerk zodat een strakke planning, hoogkwalitatieve afwerking en totaaloplossing gegarandeerd is. Poolhouse, zwembad of tuinaanleg nodig? KBX staat je met raad en daad bij van A tot Z. 

FEATURE 2

Projectontwikkeling

Vastgoed is en blijft een prima investering. Al zijn er de komende decennia wel belangrijke evoluties waar te nemen. Kies voor een energiezuinige investering zodat je geld blijft renderen in de komende decennia. KBX Bouwonderneming staat voor één centraal aanspreekpunt dat jouw project op strakke manier coördineert. Hierdoor profiteer jij van een sterk gepland en financieel interessant project.